SOLIDWORKS поддръжка

Оптимизирайте инвестицията си в SOLIDWORKS с високо квалифицирана техническа поддръжка от сертифицирания екип на ДиТра, възползвайте се от възможности за сертифициране и придобиване на допълнителна квалификация, разширете възможностите на Вашите проекти с безплатните допълнителни модули SOLIDWORKS Visualize и SOLIDWORKS CAM и новите версии и сервизни пакети и на функциите в един общ пакет.

Още информация

CAMWorks поддръжка

Ние знаем, че адекватната поддръжка и навременната помощ имат решаващо значение за пълноценното използване на вашата CAM система. Затова разполагаме с висококвалифициран и сертифициран технически екип, чийто основен ангажимент е свързан с качественото обучение и консултации по всички проблеми при използването на CAMWorks. Нашите специалисти ще направят всичко необходимо за да получавате максимума от закупения софтуер.

Още информация

Уебинари

Нашите уебинари са посветени на предлаганите от нас продукти и услуги, добри практики в тяхното използване и последни новости в развитието на 3D технологиите. Презентациите и демонстрациите на нашите експерти са предизвиквали постоянен жив интерес през годините.

Още информация