Актуализациите ви поддържат конкурентоспособни

Абонаментът на SOLIDWORKS Ви осигурява незабавен и изключителен достъп до всички нови версии и надстройки на SOLIDWORKS. Чрез абонамента ще останете актуални и конкурентоспособни, като максимално увеличавате стойността, която получавате от вашия софтуер SOLIDWORKS.

Защо да поддържате абонамент за обновяване и поддръжка

Абонамента за обновяване и поддръжка на SOLIDWORKS ви предоставя пълен достъп до нови версии, сервизни пакети и надстройки на софтуера на SOLIDWORKS. Техническа поддръжка на място при потребителия, имейл и телефон. Богати онлайн ресурси за надграждане на вашите знания и ефективност.
Нови версии и сервизни пакети

В периода на абонамент автоматично ще получите най-новите версии и сервизни пакети на SOLIDWORKS. Наличието на актуалната версия ви помага да бъдете в крак с Вашите клиентите и конттрагенти без затруднение в обмяната на данни.

Поддръжка
Техническа поддръжка на български език

Техническа поддръжка на място или отдалечено съдействие от високо квалифициранят ЕКСПЕРТЕН екип на ДиТра. Винаги когато имате необходимост от допълнителна експертна помощ и добавена стойност завашите проекти, независимо кой модул на SOLIDWORKS ползвате.

Надстройки на софтуера

Възможностите на SOLIDWORKS непрекъснато се подобряват и разширяват, за да отговорят на динамичната среда и все по-сложните и комплексни потребителските проекти . Независимо дали става въпрос за повишаване на производителността и надеждността или добавяне на нова функционалност и поддържани файлове формати.

Потребителски портал на SOLIDWORKS

Потребителския портал на SOLIDWORKS ви позволява да намерите нужните отговори в богато хранилище с подробна информация и ресурси, с лесен за търсене интерфейс, чрез които да увеличите значително ефективността.

Сертификат
Сертифициране

Certified SOLIDWORKS Professional и Certified SOLIDWORKS Associat са достъпни за потребителите в абонамент за обновяване и поддръжка. Изградете и повишете квалификацията и уменията на вашия екип с безплатни серртификационни изпити.

MySolidWorks

Нуждаете се от информация, но не сте напълно сигурни във въпроса си? Няма проблем. Всичко свързано със SOLIDWORKS може да бъде намерено на едно място mysolidworks.com. Без значение от какво се нуждаете или когато имате нужда абонамента за обновяване и поддръжка Ви осигуряват допълнителна добавена стойност

Самостоятелно обучение

Потребителите в абонамент разполагат с достъп до над 600 видеоуроци за само обучение. Получете отговори на конкретни въпроси с съдействие от други потребители в голяма общност на SOLIDWORKS. Допълнително предимство e, е че можете да се упражнявате в удобно за вас време от всяко устройство.

Знание

От практични съвети до административни ръководства и технически презентации, щателно организиранта и богатата библиотека на SOLIDWORKS гарантира уместна и навременна информация.

Дискусионни форуми

Без значение за какво използвате SOLIDWORKS. Свържете се със SOLIDWORKS общността от цял свят и обменяйте ценна информация от други потребители.

Искате абонамент?

Абонирайте се за обновяване и поддръжка на SOLIDWORKS Оптимизирайте инвестицията си в SOLIDWORKS с високо квалифицирана техническа поддръжка от сертифицирания екип на ДиТра
Абонамент